Here the Most Popular WordPress Theme and Plugins Get it now.

         

Home/ Website Plugin/Fiverr English Langauge Test Answers 2021 (Updated 09/30/21)

           

Fiverr English Langauge Test Answers 2021 (Updated 09/30/21)

September 30, 2021 Admin Website Plugin No comments yet 45

Reading Time: < 1 minute

Fiverr English Test Answers 2021 (Updated All in One) Here You’ll find all fiverr Qestion answers

 

    1.A Clandestine means

  • answer: Hidden

    2. Ultimately the_____ who feels that

  • answer: Craftsman

    3. Retrospect_____

  • answer: Black View



    4. Cathartic_____

  • answer: Something  that cleans of purges

    5. Abate_____

  • answer: Two becomes less in intensity

    6. Disinterested_____ arbitrator

  • answer: Bored

    7. Loquacious_____ woman

  • answer: Talkative

    8. The violation of the rule was so_____

  • answer: Talkative

    9. A magnanimous action_____

  • answer: Generous

    10. Seismic_____

  • answer: Relating to an earthquake

    11. Which of the following words means the same as _____ sad?

  • answer: Doleful

    12. Spinach:Vegetable?

  • answer: Broccoli:condiment

    13. Ephemeral fashion trends?

  • answer: Short-lived

    14. Capricious-child?

  • answer: unpredictable

    15. Paternity____?

  • answer: fatherhood

   16. Munificent____?

  • answer: Generous

   17. Chauffeur:car____?

  • answer: Captain:ship

   18. Gourmet____?

  • answer: Captain:ship

Related Posts

Mobile App Landing Page Template

Mobile App Landing Page Template

Mobile App Landing Page Template   ProtoApp - Responsive Single Page App Showcase   PROTOAPP...

20+ Awesome Best Consulting WordPress Themes 2020

20+ Awesome Best Consulting WordPress Themes 2020

Are you looking for business consulting wordpress theme or Best Consulting WordPress Themes? In the...

One Page HTML Responsive landing page templates

One Page HTML Responsive landing page templates

Paysilo — Responsive Landing Page Template   Paysilo is a very Creative Onepage Responsive Landing...

Google Digital Marketing & Online Business Course pdf

Google Digital Marketing & Online Business Course pdf

Google Digital Marketing & Online Business Course pdf BizLetter - E-mail Template - 5 colors ...

Creative Landing Page Template

Creative Landing Page Template

Creative Landing Page Template   Campfire - Creative Landing Page Template   Campfire is one page...

Highly Customizable Theme and Template

Highly Customizable Theme and Template

Bridge - Creative Multipurpose WordPress Theme BRIDGE is a responsive retina multi-purpose WordPress theme, suitable...

Disclosure:This page contains external affiliate links that may result in us receiving a commission if you choose to purchase mentioned product. The opinions on this page are our own and we do not receive additional bonus for positive reviews.

Md HridoyFrontend and backend web developer and web designer specialized in WordPress theme development and customization. I have knowledge almost 5 year in WordPress Theme Customization/WordPress theme Development/ CSS/HTML5/Bootstrap/javascript/jquery/PHP etc. Obsessed with application performance, user experience and simplicity.